Over Ingrid Broeder

Achtergrond

Ik studeerde begin tachtiger jaren Toegepaste Onderwijskunde aan de Technische Hogeschool Twente, later Technische Universiteit Twente. Na mijn studie heb ik me door ervaring verder verdiept in hoe, waarom en wanneer mensen leren en zichzelf ontwikkelen.

Ervaring

Ingrid Broeder Mijn werkervaring omvat 20 jaar binnen het bedrijfsleven en het onderwijs, waaronder Shell International, Wegener en organisatie­adviesbureau Penta Scope.

Na het vervullen van lijn­manage­ment functies en het werken met multi­disciplinaire teams op strategisch niveau, ben ik voor mezelf begonnen als onafhankelijk trainer, coach en management­consultant op de gebieden veranderingsmanagement, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en innovatief leiderschap.

Mijn inspiratie

In mijn werk combineer ik de inzichten opgedaan tijdens mijn studie bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) met mijn ervaring in organisaties.

Mijn inspiratie haal ik uit het bedenken van creatieve (werk)vormen. Mijn voldoening haal ik uit het totstandbrengen van werkelijke groei.

In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het omgaan met mensen in hulpverlenings- of advies­situaties. Wat me daarbij opviel is dat het contact met de andere persoon afhankelijk was van in hoeverre ik mijn eigen verhaal op de achtergrond kon houden.
Dat wil zeggen dat ik effectiever was als ik geen vooroordelen of verwachtingen meenam in het gesprek.
luna colma info@lunacolma.nl 06 453 142 57 Hescheweg 14, 5342 CJ Oss KvK 17181401